Ainekset
12 kpl suomalaisia ruisnappeja
12 kpl suomalaista graavi lohi, siivu
1 kpl suomalainen omena
1 dl suomalainen smetanaa
1 puntti suomalaista tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Nypi tillistä talteen kauniita tupsuja lohiruusujen koristelua varten. Hienonna loput tillistä lisätäksesi ne vaahdotetun smetanan joukkoon.
2. Leikkaa omenasta ohuita siivuja, leikkaa ne vielä puoliksi.
3. Levitä lohiviipaleen päälle muutama omenaviipale sekä kääri rullalle. Voit hieman avata ruusuketta tarpeen vaatiessa. Laita napin päälle hieman tillismetanaa ja aseta lohi ruusu keskelle nappia koristele tillillä.
Vinkki:
Tästä merkistä tunnistat kotimaisimman
Ohjeessa tarvittavat kotimaiset tuotteet löydät näiltä valmistajilta!
Ruokaohjeen on laatinut Ismo Sipeläinen