Ainekset
3 liivatelehteä
3 dl suomalaista vispikermaa
4,5 dl suomalaista piimää
3 rkl suomalaista hunajaa
Marjalisuke
400 g suomalaisia marjoja (esimerkiksi vadelmaa tai lakkaa)
1,5 dl suomalaista sokeria
Valmistusohje
Tee piimäpudding näin:
1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen vähintään 5 minuttiksi.
2. Kuumenna kerma ja liutoa liivatelehdet kuumaan kermaan.
3. Lisää seokseen piimä ja hunaja, sekoita.
4. Laita seos tarjoilukulhoon tai annoskuppeihin ja jätä jääkaappiin jäähtymään vähintään 4 tunniksi.
5. Tarjoile marjojen kanssa.
Tee marjalisuke näin:
1. Lisää marjat ja sokeri kuljoon, sekoita
2. Anna maustua tunnin verran kunnes sokeri on liuennut, sekoita välillä.
3. Jäähdytä raikkaaksi ennen tarjoilua
Vinkki:
Tästä merkistä tunnistat kotimaisimman
Ohjeessa tarvittavat kotimaiset tuotteet löydät näiltä valmistajilta!
Ruokaohjeen on laatinut Mattias Åhman